Räikäntie 3 37120 NOKIA 0400 774 475 veprotech@­veprotech.fi

Venehuolto

Venehuolto Nokialla ja Pirkan­maalla

Kun täyden palvelun venehuolto tai moottori­huolto on tarpeen, nokialainen VeProTech tarjoaa asian­tuntevaa alan palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Venemoottori­huollot kannattaa aina teetättää luotettavalla ja paikallisesti palvelevalla alan ammattilaisella. Tampereen seudulla sellainen on VeProTech, jonka asian­tuntemus kattaa kaikenlaiset venemoottorit pienimmästä isoimpaan. Kokonais­valtaisen palvelumme ansiosta toteutamme kaikki huollot ja korjaukset alusta loppuun, eli työn ohella myös tarvittavat merkkikohtaiset varaosat tulevat meiltä. Sinun ei tarvitse itse huolehtia siis mistään, vaan voit jättää turvallisin mielin koko huolto- tai korjausurakan meidän vastuullemme.

Toimimme Pirkanmaalla ja koko Suomessa.

Vene- ja moottorihuolto

Vene­moottorien merkki­huollot

  • Suzuki
  • Honda
  • Yanmar
  • Lombardini
  • Volvo Penta

Myös muiden merkkien huollot onnistuvat ammatti­taidolla ja merkkiosilla. Teemme yhteistyötä Helsinki Volvo Penta -centerin kanssa.

Veneet ja potkurit

Meillä on pitkä, noin 20 vuoden kokemus potkureista. Potkuriosaamisemme kattaa niin korjaukset, tasapainotukset, nousujen muutokset kuin maalauksetkin. Teräs-, alumiini- ja lasikuituveneitä olemme korjanneet jo yli 15 vuoden ajan. 

Teemme myös venemoottori­korjaukset luotettavalla ammatti­taidolla ja kokemuksella. Ota yhteyttä ja kysy lisää potkuri- ja venehuolloista!

Saunalauttojen ja laitureiden ponttonien korjaushitsaus

Teemme ammattitaidolla myös saunalauttojen ja laitureiden ponttonien korjaushitsaukset.